337

Anneli Heiskanen

60 vuotta, Kärsämäki

Ammatti: toimistotyöntekijä

Iältäni olen 60-vuotias. Työurani, 32 vuotta, olin yhden vakuutusalan työnantajan palveluksessa samoissa työtehtävissä vaikka yrityksen nimi vuosien varrella vaihtuikin kolmeen kertaan. Yrityksen ensimmäisissä yt-neuvotteluissa valitsin vapaaehtoisena lähteväni. Oman iäkkään isäni terveys oli horjunut ja ajattelin tukea häntä kotona selviämisessä niin pitkään kuin se olisi mahdollista. Olimme mieheni kanssa jo muuttaneet  asumaan lähelle isääni, kun hänen avuntarpeensa oli lisääntynyt.

Asumme mieheni kanssa omakotitalossa Kärsämäessä lapsuuteni ympäristössä kahden koiran ja kahden kissan kanssa. Lähellä sydäntä ovat omat neljä aikuista lasta, miehen aikuinen poika, neljä lastenlasta ja  tukiperheenä toimiminen. Lasten hyvinvointiin pitää mielestäni panostaa, sillä heissä on meidän tulevaisuutemme.

Olen aktiivinen ja mukana mm omakotiyhdistyksessä, Turun Seudun Vammaisjärjestössä ja Lounais-Suomen Diabetesyhdistyksessä kaikissa sihteerinä.  Vapaa-ajanyhdistyksiin kuuluu puheenjohtajana toimiminen Turun kivikerhossa, jossa on tarjolla monenlaista toimintaa.

Nykyisinä aikoina pitää huolehtia mm niiden eduista, jotka ovat heikommassa asemassa. Tuntuu, että useimmiten leikkaukset tai huononnukset etuisuuksiin koskevat niitä, jotka eivät riittävästi kykene pitämään puoliaan. Haluan vaikuttaa siihen, että palveluiden säilyttäminen ja kehittäminen tulisi tehdä meidän kaupunkilaisten toiveita kuunnellen.