372

Annukka Maunula

52 vuotta, Länsinummi

Kotisivu

Ammatti: kuntoutuksen asiantuntija / sakkunnig inom rehabilitering
Ammattiliitto: JHL

Työtä ja hyvän elämän edellytyksiä

Näkökulmani yhteisten asioiden hoitamiseen tulee 52-vuotiaana elämänkokemuksen kautta ja lähes 30 vuoden työkokemuksestani työ- ja elinkeinotoimistossa asiantuntijan tehtävissä. Olen äiti. Ihanat lapseni ovat 15 ja 23 vuotta. Pienen borderterrierin emäntänä toimin myös ja me asumme Länsinummessa.

Työssäni olen saanut nähdä ihan ruohonjuuritasolla miten työnhaussa onnistutaan ja mitkä syyt ovat onnistumisen esteenä. Ammatillinen koulutus on avain työelämään.

Mielestäni kaupungin pitäisi taata päivähoitopaikka uuden työpaikan saaneen vanhemman lapsille välittömästi kun kirjallinen työsopimus on tehty.

Työmatkakuljetuksen järjestäminen säännöllisenä juna- ja/tai linja-autokuljetuksena autotehtaalle Turku – Uusikaupunki on välttämätön toimenpide että turkulaisetkin voisivat ansaita työllään osansa autotehtaan menestyksestä.

Meidän oman vähemmistökulttuurin edustajat romanit pitäisi hyväksyä työmarkkinoille, siinä missä maahanmuuttajienkin työllistymistä edistetään.

Erityissairaanhoidon hoitoketjun toimivuus on turvattava nykyistä paremmin hoitoa ja kuntoutusta tarvitsevan ihmisen oman toimintakyvyn ja jaksamisen ollessa heikentyneenä syystä tai toisesta.

Jag har finska som modersmål. I min åsikt tvåspråkigheten i Finland är bara en rikedom.  Tidigare har jag bott i Pargas och arbetat i Nagu på Folkpensionsanstalten. Där har jag varit Sdp:s kandidat i kommunalval. Min dotter har fått möjligheten att delta i språkbad här i Åbo och går just sin sista vår i grundskolan.

Anna äänesi kuulua kun käytät todellista valinnanvapautta, äänioikeutta! Vaikuta mielivaltasi mukaisesti siihen kuka sinua edustaa Turun kaupunginvaltuustossa.