321

Berhan Ahmadi

30 vuotta, keskusta

Ammatti: PAMin valtuuston 1. varapuheenjohtaja, kokki
Ammattiliitto: PAM

Haluan ja pystyn tekemään muutoksen!

Nimeni on Berhan Ahmadi, vuosimallia -87. Toimin tällä hetkellä kokkina sekä teen lukuisia vapaaehtoistöitä mm. nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja maahanmuuttajien integraation edistämiseksi erityisesti työelämän puolella. Koulutukseltani olen kokki ja markinointiviestinnän osaaja. Olen tehnyt paljon erilaista työtä. Työelämässä aloitin jo 15 vuotiaana. Olen tehnyt työtä esimerkiksi vanhustenhoidon parissa, kahvilassa, ravintolayrittäjänä, Nokian matkapuhelimilla, kokkina sekä myyntityössä. Tämä riittäköön minusta.

Haluaisin jakaa kanssanne visioni siitä, miltä Turku tulee näyttämään minun valtuustoaikanani. Valtuusto on tarkoitettu Turun asukkaille, ei valtuutettujen oma klubi. Miten yhteistyö asukkaiden ja valtuutetun välillä saadaan onnistumaan? Ei riitä, että osaa kuunnella, on myös ymmärtävä sen mitä kuulee. Valtuutetun tulee uskaltaa ja osata tarttua epäkohtiin jos ja kun sellaisia löytyy. Valtuutetulla tulee olla asiantuntemusta monista aiheesta. Valtuutetun tulee olla myös äärettömän nopea oppimaan ja omaksumaan uutta.

PAMin historian nuorimpana valtuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana voin sanoa ylpeästi, että nuorella ihmisellä on mahdollisuus sekä kykyä toimia haastavissa tehtävissä. Nämä ovatkin kasvattaneet minua henkisesti paljon. Olen saanut nähdä elämää monelta kantilta ja tiedän miten hankalaa tällä hetkellä monilla on. Olen toiminut Lounais-Suomen Demarinuorten puheenjohtajana vuosina 2015 ja 2016. Tällä hetkellä olen Varsinais-Suomen SDP:n piirihallituksessa. Olen myös Länsi-Suomen Etnisten suhteiden neuvottelukunnan jäsen.

Minut valittiin Vuoden 2016 uusturkulaiseksi, monikulttuurisuuden edistämisen eteen tehdystä työstä. Olen myös vuoden 2016 Kurdi. Olen ajanut kurdien asioita koko elämäni ja tehnyt paljon työtä kurdien sopeutumiseksi suomalaiseen yhteiskuntaan.

Harrastan jalkapalloa intohimoisesti. Perustin työpaikallenikin jalkapallojoukkueen, FC Tintå:n.

Muita harrastuksiani ovat juokseminen. Toivon juoksevani ainakin yhden maratonin ja muutaman lyhyemmän matkan vuonna 2017. Minulle on myös tulossa uusi harrastus, joten olkaa kuulolla sen suhteen.