406

Esa Silander

60 vuotta, Koivula-Harittu

Ammatti: käsikirjoittaja, toimittaja
Ammattiliitto: FAO

Toteuta unelmasi

Terve! Olen 60-vuotias kolmen nuoren miehen isä, ammatiltani toimittaja ja tuottaja. Olen sitä mieltä, että turkulainen päätöksenteko vaatii tuuletusta: uusia ideoita ja ääniä. Meitä sosialidemokraatteja yhdistää hieno aate, jonka saavutukset ovat Suomessa historialliset. Tätä aatetta ei saa saa uhrata pelin politiikalle.

Tärkeintä on turvata samat lähtökohdat kaikille turkulaisille lompakon paksuuteen tai geeniperimään katsomatta. Tämä koskee niin päivähoitoa, koulunkäyntiä kuin terveys- ja senioripalveluita. Tämä viisaus selittää Suomen sodanjälkeisen kasvun hyvinvointiyhteiskunnaksi ja tämä on myös tie ulos nykyisestä ahdingosta.

Olen kulttuurilautakunnan jäsen ja kirjastopalveluiden innokas tukija. Sanotaan että kulttuuri tekee hyvää ja että sillä on parantava vaikutus. Kirjastopalveluissa tämä periaate toimii parhaiten, koska ovet auki kaikille tietoa ja sivistystä janoaville.

Jokainen ihminen on laulun arvoinen. Jokainen ihminen on mahdollisuus. Näinä ahneuden ja itsekeskeisyyden aikoina tämä usein unohtuu. Meille sosialidemokraateille sen tulisi kuitenkin olla kaikkea päätöksentekoa ohjaava itsestäänselvyys. Siksi olen mukana kuntavaaleissa.