399

Jaana Saarinen

47 vuotta, Harittu

Ammatti: merkonomi, toiminnanohjaaja
Ammattiliitto: JHL

Arjen politiikassa tarvitaan aitoa välittämistä!

Olen 47-vuotias syntyperäinen turkulainen. Minulla on yksi lapsi, 17-vuotias tytär Maria.

Luonteeltani olen avoin, sosiaalinen, tarmokas ja rehellinen sekä oikeudenmukainen.

Valmistuin Turun kauppaoppilaitoksesta merkonomiksi v. 1990.

Työkokemusta minulle on kertynyt Turun kaupungin palveluksessa jo reilut 27 vuotta, joista 26 vuotta olen työskennellyt Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksessa toiminnanohjaajana ikäihmisten parissa.

Harrastuksiini kuuluu matkailu sekä ylläpidän kuntoani reippaalla kävelyllä ja kuntosalilla sekä olen satunnainen laskettelija talvisin.

Minulle on vanhustemme hyvinvointi, turvallisuus ja hyvä hoito lähellä sydäntäni, lasten ja nuorison ohella. Peruspalvelujen riittävyys, saatavuus ja hyvä taso on taattava jokaiselle tulotasosta riippumatta. Meidän on myös tuotava kaupunkiimme uusia työpaikkoja.

Pidän myös tärkeänä sitä, että työikäisillä olisi työtä ja riittävä palkka. Meidän on myös tarjottavaa turvaa ihmisille muuttuvassa työelämässä ja puututtava eriarvoistumiseen.

Ikäihmiset haluavat tuttua ja turvallista toimintaa, mielekäs tekeminen tuo myös mielekkyyttä elämään.

Oman lapseni myötä kannan myös huolta, siitä että miltä Turku näyttää vuosien myötä.

Vaikeassa taloudellisessa tilanteessa pitää keskittyä siihen mikä oikeasti on tärkeää ja välttämätöntä.

Osallistun nyt vaaleihin ensimmäisen kerran. Mahdollisesti valituksi tultuani pyrin tekemään parhaani. Yhteiset asiat hoituvat parhaiten oikealla asenteella ja yhteistyöllä.

Turvallinen elinympäristö, tarvittavat palvelut ja hyvän vanhuuden hoiva. Vanhuksille pitää turvata arvokas vanhuus. Tärkeätä on huolenpito heikoimmista ja oikeudenmukaisuus.

Arjen politiikassa tarvitaan aitoa välittämistä!