320

Jarmo Aalto

51 vuotta, Nättinummi

Ammatti: lastenkodin ohjaaja, sosionomi
Ammattiliitto: Talentia

Vaaliteemat:

  1. Terveyttä kaikille – laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut kaiken perustana
  2. Tänään rakennetaan huominen – lasten ja nuorten hyvinvointiin panostettava
  3. Kaupunki liikkeelle – kaupungin mahdollistettava aktiivinen kunto- ja seuraliikuntatoiminta
  4. Uusi Turku – suomalainen edelläkävijä joukkoliikenteessä ja kaupunkisuunnittelussa

 

Esittely:

Olen 51-vuotias sosionomi Nättinummesta. Perheeseeni kuuluvat aviovaimo ja kaksi aikuista lasta. Työskentelen Turun kaupungilla lastenkodissa ohjaajana. Olen jo pitkään työskennellyt urallani lasten ja nuorten parissa.

Liikunta on ollut aina intohimoni ja harrastan aktiivisesti liikuntaa monipuolisesti lenkkeilyn, kuntosalin, salibandyn ja lentopallon merkeissä. Oman liikunnan ohella käyn seuraamassa turkulaisten jääkiekko- ja jalkapalloseurojen otteluita aktiivisesti.

Epävarmoina aikoina lasten ja nuorten hyvinvoinnista tulee huolehtia, jotta jokaisella säilyy mahdollisuus rakentaa onnellinen tulevaisuus. Muun muassa hyvät liikkumismahdollisuudet sekä laadukkaat julkiset palvelut terveydenhuolto- ja kouluverkostoineen ovat tärkeitä osia kaupunkilaisten arjen kannalta. Haluan jatkossa aktiivisesti kehittää edellä mainittuja asioita ja tämän vuoksi olen asettunut kuntavaaliehdokkaaksi.

Haluan tuoda arjen asiantuntemusta julkisten palveluiden kehittämiseen. Sosiaali- ja terveydenhuollon tulee olla laadukasta. Palveluita tulee kehittää kaupunkilaisten toiveita kuullen.

Nykyisten ja tulevien kaupunkilaisten elinoloja voidaan kehittää entisestään panostamalla julkiseen liikenteeseen sekä kevyen liikenteen väyliin.

Olen ehdokas, joka puolustaa oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa. Haluan rakentaa Turusta entistä paremman paikan olla ja elää, yhdessä.

 

Jarmo Aalto
Ekmaninkatu 1 C 88
20320 Turku
040 4154976
jarmo.aalto65@gmail.com