329

Kaj-Olof Engblom

73 vuotta, Uittamo

Ammatti: LVI-asentaja, eläkeläinen
Ammattiliitto: Metalliliitto

Olen 73-vuotias syntyperäinen turkulainen, Martinmäen poikia. Kolmen lapsen ja viiden lapsenlapsen pappa. Nykyisin eläkeneuvos.

Aikuiskoulutus on aina ollut osa elämääni ja nykyäänkin toimin aktiivisesti TSL:n hallituksessa. Sitä kautta seuraan myös maahanmuuttajien kurssitoimintaa. Onkin erittäin tärkeää saada heidät koulutettua osaksi yhteiskuntaamme.

Liityin SDP:n riveihin 60-luvun alussa ja siitä lähtien olen aktiivisesti toiminut eri lauta- ja johtokunnissa, nykyisin kaupunkisuunnittelu ja ympäristölautakunnan varajäsenenä. Niinpä pidänkin erittäin tärkeänä, että kaupunki huolehtii edullisesta tontti- ja asuntotarjonnasta. Varsinkin nyt, kun alueemme työllisyys on lähtenyt kasvuun.

Myös johtamani Telakkaväen sos.dem. yhdistys toimii aktiivisesti ja seuraa kaupunkimme kehitystä ja jakaa jäsenistölleen tietoa valtuutettujemme kuukausikokouksissa kertomien alustusten pohjalta.

Seurakuntatyö on myös lähellä sydäntäni. Nykyisin toimin Martin seurakuntaneuvostossa ja sitä kautta seuraan myös nuoriso- ja partiotoimintaa. Tällä hetkellä ikäihmisten palvelut ja niiden tasa-arvoinen saatavuus ovat minulle tärkeitä. Turun Eläkkeensaajien Ohjelmavastaavana käytänkin eri palvelualojen asiantuntijoita kertomaan palvelujen saatavuudesta. Ikä ei saa olla esteenä, kun rakennetaan yhdessä tasa-arvoista kotikaupunkiamme Turkua. Siinä työssä olen käytettävissänne tulevissa kunnallisvaaleissa. Ollaan yhteyksissä. Kiitoksia kuluneista vuosista. K. Engblom.