395

Merja Roos

60 vuotta, Martti

Ammatti: tarjoilija

Turku on hieno kaupunki. Mutta parannettavaakin on.

Tasa-arvo, oikeudenmukaisuuus ja yhteisvastuu ovat minulle tärkeitä periaatteita. Nämä on pidettävä mielessä kun Turussa tehdään päätöksiä kaupunkilaisten parhaaksi. Elinvoimainen ja kehittyvä Turku tarvitsee jokaisen kykyjensä mukaisen panoksen ja kaikkien pitämisen mukana.

Olen 60-vuotias ja ammatiltani tarjoilija. Ihmistuntemukseni on hyvä ja osaan toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tähän minua on koulinut työskentelyni ravintoloissa kuin myös osalllistuminen puolue- ja ammattiyhdistystoimintaan.

Kunnalliseen päätöksentekoon olen saanut kokemusta sosiaalilautakunnan jäsenenä 1980-luvulla, tarkastuslautakunnan jäsenenä vuosituhannen vaihteen molemmin puolin ja nyt Lounais-Suomen jätehuoltokunnan jäsenenä.

Jäin leskeksi rekisteröidystä parisuhteesta neljä vuotta sitten. Olen uusi Martin kaupunginosan asukas ja viihdyn täällä varmasti yhtä hyvin kuin edelliset kaksikymmentä vuotta jokirannassa toisella puolen jokea. Elän kaksin kuusivuotiaan cairnterrieri Iitun kanssa. Erinomainen kaveri, jolta mikään ei jää huomaamatta ja joka vie minut ulos joka ikinen päivä.

Pidetään huolta toisistamme ja ympäristöstämme. Muistetaan myös äänestää.