369

Mika Maaskola

50 vuotta, Pääskyvuori

Ammatti: mittarinkorjaaja
Ammattiliitto: JHL

Olen 50v. ja toimin mittarikorjaajana Turun Vesihuolto Oy:ssä. Asun Pääskyvuorella ja perheeseeni kuuluvat vaimo Hanna, tyttäret Saana, Emilia ja Helmi sekä Osku-koira.

Olen toisen kauden varakansanedustaja, kolmannen kauden kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen, Pääskyvuoriseuran pj. ja Paavo Nurmi Games Oy:n vpj.

Poliittisten luottamustoimien lisäksi olen ollut pitkään mukana AY-toiminnassa. Toimin nykyisin yhdistykseni hallituksen jäsenenä, aiemmin pääluottamusmiehenä ja puheenjohtajana. Olen JHL:n edustajiston jäsen. Vapaa-aikaani käytän perheen ja yhteisten asioiden hoitamiseen, lisäksi TuTon yu nuoria valmentaen ja lenkkeillen.  

Minulle on tärkeää, että pidetään kaikki mukana. Kaikkien saatavilla olevat julkiset palvelut säilytetään – kaikkea ei pidä yksityistää. Palkansaajien aseman turvaaminen on tärkeää tässä muutosten myllerryksessä. Nyt ei ole varaa uuvuttaa henkilöstöä – ei Turun kaupunkikonserniin kuuluvilla, sen paremmin kuin muillakaan työpaikoilla. Mikäli sote tulee, pitää palvelutarjonnan olla tasapuolista kaikille ja ne tulee säilyttää lähellä kuntalaista. Kaupungin keskustan kehittämistä on jatkettava mm. kävely- ja pyörätieverkostoa laajentamalla ja joukkoliikennettä edelleen parantaen. Liikuntaa ja kulttuuria tulee tukea eri muodoissa, sillä se on erinomaista ennaltaehkäisevää työtä, josta hyötyy yksilöt ja yhteiskunta.