387

Mikko Pulkkinen

31 vuotta, Jyrkkälä

Kotisivu

Ammatti: kiinteistöhoitaja, duunari
Ammattiliitto: Metalliliitto

Olen Mikko Pulkkinen, ammattiyhdistysaktiivi ja sosialidemokraatti Turusta. Toimin tällä hetkellä Turun Sos.dem. Nuorisoyhdistyksen puheenjohtajana. Olen Turun kasvatus- ja opetuslautakunnan varajäsen ja suomenkielisen lukio- ja ammattiopetusjaoston jäsen. Koulutukseltani olen koneenasentaja ja laivalevyseppähitsaaja.

Olen syntyjäni raisiolainen, mutta viimeiset 8 vuotta olen asunut Turussa. Peruskoulun ja ammattikoulun olen suorittanut Raisiossa. Tällä hetkellä opiskelen kiinteistöhoitajaksi Turun Aikuiskoulutuskeskuksessa, josta valmistun 2017 tammikuussa.

Yhteiskunnalliset epäkohdat herättävät minussa halun toimia. Puutteiden toteaminen ei riitä: pyrin työskentelemään määrätietoisesti niiden korjaamiseksi. Siksi tavoitteenani on tasapuolisempi, sosiaalidemokraattinen Turku.

Tämän mahdollistamiseksi olen linjannut itselleni kolme keskeisintä tavoitetta:

  • Elävä keskusta
  • Jätehuolto
  • Kunnallinen työllistymispolitiikka

Näistä ja muistakin asioista olen aina valmis keskustelemaan kanssanne!

Yksin en tähän pysty. Valitse puolesi, sillä yhdessä me olemme samalla puolella. Yhteistyöllä teemme Turusta puhtaamman, oikeudenmukaisemman ja elinvoimaisemman kaupungin asua. Olen varma, että voimme onnistua tässä.