345

Nina Kallio

50 vuotta, Varissuo

Ammatti: Tehosairaanhoitaja, sh YAMK
Ammattiliitto: Tehy

Turku on hieno kaupunki asua ja elää, itse asun kymmenettä vuotta Varissuolla, joka on toimiva ja turvallinen lähiö ja jossa sijaitsee laajojen palveluiden lisäksi mm. Turun Normaalikoulu. Itse olen juuri 50 vuotta täyttänyt aktiivinen nainen. Minulla on teini-ikäinen tytär, jonka kanssa puuhailen laajasti ja paljon hyödyntäen mm. Turun erilaista palveluvalikoimaa. Haluan, että tulevaisuudessakin Turkulaisilla on käytössään hyvät ja ajanmukaiset palvelut.

Tähän tarvitsemme asiantuntevaa päättämistä. Sote asioista päätetään Turussa vielä itsenäisesti parin vuoden ajan, tämän jälkeen asiat siirtyvät maakunnalle. On kuitenkin erittäin tärkeää, että valmistaudumme mahdollisimman hyvin tähän muutokseen tekemällä yhteistyötä eri organisaatioiden sekä kuntien kanssa, tavoitteena hyvät ja kattavat palvelut kuntalaisille. Oma osaamiseni liittyy juuri sote puolelle, toimin TYKS aikuisten teho-osastolla apulaisosastonhoitajana. Tämän lisäksi minulla on ylempi korkeakoulututkinto sekä terveydenhoitajan pätevyys. Työkokemusta minulla on kaiken ikäisten ihmisten hoitamisesta useita vuosia sekä Suomessa, että kansainvälisesti.

Turkulaiset ansaitsevat laajasti erilaisia palveluita, joita kunta tuottaa; vapaa-aika, nuoriso-, liikunta-, sivistys-, infra-, elinkeino-, työllisyys vain joitain mainitakseni. Viime valtuustossa olen toiminut varavaltuutettuna sekä ollut tarkastuslautakunnan jäsen, nyt tavoitteet on päästä vaikuttamaan valtuustossa tehtäviin päätöksiin. Edellisten lisäksi minulla on lukuisia muita luottamustehtäviä ja toimin myös seurakuntaneuvostossa.

Olen ehdokas, joka haluaa aidosti hyviä ja tasa-arvoisia palveluita kaikille Turkulaisille, unohtamatta heikompiosaisia. Haluan, että Turkuun halutaan tulla muualtakin.