384

Päivi Pietari

48 vuotta, Hirvensalo

Ammatti: VSSHP:n työsuojeluvaltuutettu (päätoiminen), kätilö
Ammattiliitto: Tehy

paivi.pietari@turku.fi

Hyvinvoiva Turku tehdään yhdessä!

Turun kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen, SDP:n valtuustoryhmän pj, neljän nuoren yh-äiti.

Sivistys luo tasa-arvoa! Puolustan subjektiivista päivähoito-oikeutta, lapsen oikeutta tasa-arvoiseen varhaiskasvatukseen ja ennaltaehkäiseviä tukipalveluita, Turussa päiväkodit ja alakoulut ovat kotia lähellä ja valittavana on monipuoliset opiskelumahdollisuudet.

Apua saa kun tarvitsee! Puolustan sote-palveluiden siirtoa hallitusti järjestäjälle, julkinen palvelutuottaja on päävastuullinen, siten onnistuu parempi palveluiden yhdistäminen, avuntarvitsija saa avun parhaiten ja henkilöstön asema on turvattu. Puolustan oikeutta työllistymiseen, olet sitten työnhakija, pätkätyöläinen, osatyökykyinen, itsesi tai muiden työllistäjä – on etsittävä uusia hyviä ratkaisuja aktiivisesti.

Voit valita sopivimman! Puolustan monipuolisia asumisvaihtoehtoja, niitä on oltava riittävästi ja kohtuullisin asumiskustannuksin niin yksinelävälle kuin perheelle.

Vastuu on yhteinen! Turku kasvaa ja kehittyy, huolehtii taloudestaan ja hyvästä yrityskulttuurista asukkadensa palvelutasosta tinkimättä, on turvallinen, viihtyisä ja johtava ympäristökaupunki jatkossakin, on ylpeä Fölistään, tekee infraa erilaisille liikkujille ja turvaa vapaa-ajanpalvelut turkulaisille.

Hyvinvoiva Turku tehdään yhdessä – oikeudenmukaisesti ja vastuullisesti!