327

Piia Elo

39 vuotta, Huhkola

Kotisivu

Ammatti: VTM, palvelupäällikkö
Ammattiliitto: JHL

Olen 39-vuotias turkulainen perheenäiti, vaimo, koiranomistaja, palvelupäällikkö ja kaupunginvaltuutettu. Haluan edistää ihmisten ja ympäristön hyvinvointia niin kuntapolitiikan kuin kansalaistoiminnan kautta. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta ja opettaja-aviomies sekä vanha sekarotuinen koira. Asumme itä-Turussa, Huhkolassa, lapsuuteni vietin Itäharjulla ja Nummessa.

Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri ja työskentelen Turun ammatti-instituutissa. Koulutus ja varhaiskasvatus ovat asioita, joihin kuntapolitiikalla on merkitystä, turkulaisten tulevaisuus turvataan hyvällä koulutuspolitiikalla. Toinen minulle tärkeä asia on sosiaali- ja terveyspalvelut. Nyt jos koskaan on tärkeää tehdä hyviä päätöksiä kuntatasolla, jotta hyvinvointiyhteiskunta pystyy edelleen huolehtimaan heikoimmistaan. Myös ympäristön hyvinvoinnilla on iso merkitys ihmisten hyvinvointiin. Kuntapolitiikassa tulee panostaa joukkoliikenteeseen, kevyeen liikenteeseen, kestävään kaupunkirakentamiseen sekä hyvään jätehuoltoon.

Haluan toimia kunnallispolitiikassa, jotta tulevaisuus olisi parempi. Lapset tarvitsevat vastuullista politiikkaa ja Turku on sen ansainnut. Olen toiminut kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2008 ja tällä hetkellä toimin lisäksi mm. sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtajana.