368

Sami Luoto

44 vuotta, Vasaramäki

Ammatti: tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnan koordinaattori

Luova ajattelija ja tunteellinen toiminnan mies

Ilmoitettuani ehdokkuudestani minulta on jatkuvasti kysytty, miksi lähdin mukaan vuonna 2016 SDP:n jäseneksi ja kunnallisvaaliehdokkaaksi. Tähän erinomaiseen kysymykseen olen vastannut, että en enää voinut olla lähtemättä. Niin paljon on asioita, joita pitäisi tehdä toisin. Niin paljon on asioita, joita pitäisi korjata. Onneksi on myös valtavasti sitä, minkä säilymisen puolesta haluan olla mukana vaikuttamassa.

Yksin en kuvittele voivani paljonkaan tehdä. SDP:stä olen vuosien saatossa politiikkaa seuratessani löytänyt sen poliittisen kodin, jonka arvopohjaan minun on helppo sitoutua. SDP on myös puolue, joka on valmis aktiivisesti, luovasti ja rohkeasti toimimaan asioiden puolesta. Niin olen minäkin.

Kunnallispolitiikkaan haluan tuoda uskoa parempaan huomiseen, suvaitsevaisuutta ja toisen tarinan kuuntelemista. Ihmisoikeuksien ja lapsen oikeuksien puolesta taistelen lujasti. Ajattelen myös, että apua tarvitsevaa on autettava! Lastensuojelu, varhaiskasvatus ja kulttuuri ovat ne alueet, joista erityisesti koen ajatusta, kokemusta ja osaamista omaavani.

Äänestä luovaa, rohkeaa ja tuntevaa Sami Luotoa rakentamaan tulevaisuuden Turkua.