388

Sanna-Mari Pyykkö

55 vuotta,

Ammatti: pintakäsittelijä, pääluottamusmies

sanna.maripyykko@hotmail.com

Olen ennakkoluuloton ja aloitekykyinen ehdokas, joka tuo arjen asiantuntemusta kaupungin kehittämiseen.

Olen 55-vuotias, uusi SDP:n kuntavaaliehdokas Kärsämäestä. Työskentelen huonekalutehtaassa Littoisissa ja olen työpaikkani pääluottamusmies. Olen aktiivisesti mukana Ay-toiminnassa mm. Ammattiosastomme taloudenhoitajana. Kiinnostukseni kohteita ovat yhteiskunnalliset asiat, politiikka ja kulttuuri.

Pidän tärkeänä, että joukkoliikennettä kehitetään. En omista autoa ja käytän bussia työmatkoihin ja vapaa-aikana. Työmatkaliikennettä on tärkeä sujuvoittaa ja yhteyksiä parantaa, mikä kannustaa ihmisiä valitsemaan joukkoliikenteen yksityisautoilun sijaan.

Kaupungin tulee huolehtia kattavasta vuokra-asuntotarjonnasta. Olen asunut vuosia vuokralla ja tiedän, kuinka haastavaa asunnon löytäminen voi olla. Laadukkaita ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja tulee olla tarpeeksi tarjolla niin keskustassa kuin lähiöissä. Pidän myös tärkeänä, että kaupunki kehittää ja lisää palveluasumista.

Mielestäni meidän pitää edelleen kehittää Turun kulttuuri- ja vapaa-ajan tarjontaa. Ulkoilen ja vietän vapaa-aikaani paljon Turun kauniilla ulkoilureiteillä, jokirannassa sekä erilaisissa tapahtumissa. Kulttuuritapahtumiin ja ulkoilu- ja virkistysalueisiin tulee panostaa. Toivon, että paitsi kaupunkilaiset myös Turussa vierailevat matkailijat viihtyvät ja saavat hyvää palvelua Turussa jatkossakin.

Kunnanvaltuutettuna haluan olla tukemassa Turun kasvua ja kehitystä. Rakentamista ja yritysten sijoittumista Turkuun tulee helpottaa ja tukea. Kaupunki voisi ottaa myös isomman roolin työttömien kouluttamisessa työvoimaa tarvitseville aloille.

Puolustan oikeudenmukaisuutta, suvaitsevuutta ja tasa-arvoa. Harrastan mm. kotoilua, kuntoilua ja käsitöitä. Perheeseeni kuuluu kaksi aikuista lasta.