370

Sari Majuri

47 vuotta, keskusta länsi

Ammatti: toimitsija
Ammattiliitto: PAM

Ihmisen näköinen arki!

Olen Sari Majuri, 47 -vuotias kahden aikuisen lapsen äiti ja kahden lapsen isoäiti. Vuonna 1992 tieni johti perheeni kanssa Turun Portsaan. Nyt asuinpaikaksi on lasten aikuistuttua ja löydettyäni avomieheni muuttunut jokirannan asuinalue.

Työskentelen PAMin Turun toimistolla toimitsijana auttaen jäseniämme heidän työsuhdeasioissa. Aiempi työelämän kokemus on saatu toimimalla Turun Osuuskaupan kaupan puolen pääluottamusmiehenä ja aiemmin myyjänä.

Ay- aktiivisuus on saanut kiinnostumaan myös kunnallispolitiikasta, jossa olen mukana neljättä kautta. Lisäksi yritän liikuttaa itseäni kävelemällä jokirannan ympäristössä, golf-kentillä, mieltä ja kehoa harjoitutan tutustumalla joogan saloihin.

Haluan olla mukana vaikuttamassa meidän kuntalaisten arkeen.  Yhdessä huolehditaan terveyspalveluiden saatavuudesta kaikille asuinpaikasta riippumatta. Asumista kotona tulee tukea, parhaalla mahdollisella tavalla ja antaa siten ihmisarvoinen vanhenemismahdollisuus tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Lasten päivähoito, koululuokkien oppimisympäristön tulee olla jokaiselle turvallinen ja omaa kehitystä tukeva. Uusien työpaikkojen syntymistä on edistettävä ja huolehdittava yritystoimintojen pysymisestä Turussa.

Tähän ja paljon muuhun meidän tulee olla mukana vaikuttamassa. Turussa laitan itseni taas likoon teidän puolesta, kiitos äänestäjilleni vuosien varrelta ja tuleville myös. IHMISEN NÄKÖINEN ARKI!