325

Toni Eklund

33 vuotta, Hirvensalo

Kotisivu

Ammatti: Turun SDP:n puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu

Terve!

Olen 33-vuotias perheenisä, kaupunginvaltuutettu ja Turun SDP:n puheenjohtaja. Perheeseemme kuuluu avovaimoni lisäksi kolme lasta ja pieni koira. Työkseni vastaan Turun yliopiston ylioppilaskunnan yritystoiminnasta. Minulla on vankka kokemus sekä julkishallinnosta että elinkeinoelämästä. Nykyisen työni lisäksi olen työskennellyt mm. vakuutusyhtiössä, pankissa ja toiminut usean yhtiön hallituksissa. Kunnallisella puolella olen toiminut mm. kaupunginvaltuutettuna, useassa lautakunnassa, kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana, työllisyystoimikunnan puheenjohtajana ja TVT asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Politiikassa minulle on tärkeää, että

Kaikki pidetään mukana. Politiikan tehtävä on huolehtia siitä, että kaikki saavat omien kykyjensä mukaan toteuttaa itseään, tehdä työtä ja osallistua. Ihmiset valitsevat itse, miten he haluavat rakentaa hyvän elämän, mutta politiikalla tulee mahdollistaa ihmisten mahdollisuus valita.

Turussa on hyvä asua. Turun vetovoima asumisen, työskentelyn ja opiskelun paikkana on voimakkaassa kasvussa. Politiikalla tulee turvata riittävä asuntojen saanti ihmisille, jotka haluavat muuttaa upeaan Turkuun. Kasvavassa kaupungissa tulee olla monipuolista asuntotarjontaa ja monimuotoisia asuinalueita.

Turku menestyy. Asukkaidensa ja kaupunkikulttuurin lisäksi menestyvä kaupunki tarvitsee hyvinvoivia yrityksiä ja vireää elinkeinoelämää. Yksi politiikan tärkeimmistä tehtävistä on kehittää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä niin hyviksi, että seudulla jo toimivilla yrityksillä on paremmat mahdollisuudet menestyä ja seutu on vetovoimainen uusien yrityksien houkuttelija.

Minusta ja teemoistani voit lukea lisää nettisivuiltani www.tonieklund.fi