404

Viivu Seila

19 vuotta,

Kotisivu

Ammatti: opiskeleva lähihoitaja
Ammattiliitto: JHL

Olen syntyperäinen nuori turkulainen. Peruskouluni kävin Runosmäessä ja nykyisin asun Kähärissä. Olen käynyt sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon erikoistuen lapsiin ja nuoriin. Haluan tehdä työni ihmisten parissa, ja tuoda oman osuuteni edistämään jokaisen meidän hyvinvointia. Tällä hetkellä opiskelen psykologian ja kasvatustieteiden perusopintoja Turun kristillisessä opistossa. Vaikutan Turun nuorisovaltuustossa, Lounais-Suomen ja Turun demarinuorten hallituksissa sekä opistoni neuvostossa.

Haluan Turusta Suomen parhaan kaupungin asua ja elää. Minun Turkuni olisi raikas ja nuorekas, täynnä kulttuuria ja elämää. Kaupungin katukuvan on tärkeä pysyä ajan hermoilla ja siihen tarvitaan meitä nuoria. Turun pitää olla vetovoimainen, trendikäs, kehityksen kärkikaupunkeja ja täällä pitää viihtyä. Lasten ja nuorten harrastemahdollisuuksia pitää kehittää koko Turun alueella. Kolme vaaliteemaani ovat kulttuuri, nuoret ja ympäristö.

Olisi huippua saada Turkuun myös kaupunkipyörät ja maksuton ehkäisy alle 25vuotiaille. Tavoitteeseeni kuuluu nuorisoneuvola, josta nuoret saisivat tukea pahimman murrosikämyllerryksen aikana. Nuorisoneuvolan tarkoitus on olla ennaltaehkäisevää toimintaa, työttömyyttä ja yhteiskunnan kelkasta putoamista vastaan.